Krāsainās kotletes
Foto: MosFoodNews
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas

Kotlete ir klasika, ēdiens ar bērnības garšu – it kā vienkāršs, bet, iedomājoties par sulīgo gaļas kumosiņu, mute neviļus saskrien pilna ar siekalām. Kaut šķiet, ka kotlete jau tāpat ir gana laba, tomāts, mocarella, anšovs un bazilika lapiņa padarīs to tiešām īpašu.

Maizi pārlej ar pienu un izmērcē un samaisa, līdz izveidojas putrveidīga konsistence

Bļodā liek visas pārējās kotlešu sastāvdaļas, pievieno izmērcēto maizi un kārtīgi samaisa, līdz izveidojas vijīga masa.

Pannā sakarsē eļļu, veido kotletes un apcep tās pāris minūtes no katras puses.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādu temperatūrai.

Liek kotletes cepamajā veidnē. Uz katras liek tomāta šķēli, bazilika lapiņu, mocarellas šķēli un anšova fileju. Pārkaisa ar melnajiem pipariem.

Liek krāsnī cepties uz 15 minūtēm.

Source

MosFoodNews
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form