Krāsainās kotletes
Foto: MosFoodNews
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g Mocarella
Mocarella
6 gab.
6 gab. Tomāti
Tomāti
 
Baziliks, bunte
Baziliks, bunte
60 g
60 g Anšovi
Anšovi
pēc garšas
pēc garšas Melnie pipari, malti
Melnie pipari, malti
Kotletēm
60 ml
60 ml Olīveļla
Olīveļla
400 g
400 g Liellopa maltā gaļa
Liellopa maltā gaļa
3 šķēles
3 šķēles Baltmaize
Baltmaize
100 ml
100 ml Piens
Piens
1 gab.
1 gab. Olas
Olas
1 ĒK
1 ĒK ķiploks, izspiests caur ķiplokspiedi
ķiploks, izspiests caur ķiplokspiedi
40 g
40 g Rīvmaize
Rīvmaize
pēc garšas
pēc garšas Saldie pipari
Saldie pipari
pēc garšas
pēc garšas Melnie pipari, malti
Melnie pipari, malti
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Gaļas ēdieni
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Kotlete ir klasika, ēdiens ar bērnības garšu – it kā vienkāršs, bet, iedomājoties par sulīgo gaļas kumosiņu, mute neviļus saskrien pilna ar siekalām. Kaut šķiet, ka kotlete jau tāpat ir gana laba, tomāts, mocarella, anšovs un bazilika lapiņa padarīs to tiešām īpašu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Maizi pārlej ar pienu un izmērcē un samaisa, līdz izveidojas putrveidīga konsistence

    Bļodā liek visas pārējās kotlešu sastāvdaļas, pievieno izmērcēto maizi un kārtīgi samaisa, līdz izveidojas vijīga masa.

    Pannā sakarsē eļļu, veido kotletes un apcep tās pāris minūtes no katras puses.

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādu temperatūrai.

    Liek kotletes cepamajā veidnē. Uz katras liek tomāta šķēli, bazilika lapiņu, mocarellas šķēli un anšova fileju. Pārkaisa ar melnajiem pipariem.

    Liek krāsnī cepties uz 15 minūtēm.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form