Krāsainie kokosriekstu cepumiņi ar auzu un rīsu pārslām
Foto: Vida Press
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

Dzīvespriecīgi un koši, šie cepumiņi piešķirs krāsas tavai ikdienai. Turklāt tie, pateicoties gaisīgajām rīsu pārslām, burtiski kūst uz mēles.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru un ietauko papīru ar nelielu daudzumu sviesta.

Sajauc cukuru, mīkstu sviestu, vaniļas esenci un puto, līdz masa ir gaisīga.

Pakāpeniski pievieno un iemaisa pārējās sastāvdaļas. Pēdējos mīklā iecilā uzpūstos rīsu graudus.

Saveļ masu nelielās bumbiņās, izklaidus liek veidnē un ar dakšu saplacina bumbiņas. Dekorē ar krāsainajām granulām.

Liek krāsnī uz 12-15 minūtēm, tad izņem un atdzesē.

Comment Form