Krāsnī ceptas butes ar dzērveņu čatniju
Foto: Publicitātes foto
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienkārša cepta bute ir visgaršīgākā, to praktiski nav iespējams sabojāt (ja vienīgi pārcepot)!

Liek veselus piparus krāsnī un cep aptuveni 20 minūtes.

Notīra butes un apcep zeltaini brūnas no abām pusēm.

Pārkaisa zivis ar piedevu un liek krāsnī. Dažas minūtes cep krāsnī 180°C temperatūrā.

Gatavo čatniju:

Nomizo un sakapā sīpolu un cep eļļā līdz al dente gatavībai.

Pievieno dzērvenes, cukuru un sāli un sautē uz mazas uguns aptuveni 30 minūtes. Ļauj atdzist un pievieno Provansas garšaugus.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form