Krāsnī ceptas gaļas bumbiņas ar sieru
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g cūkgaļas maltā gaļa
cūkgaļas maltā gaļa
1 gab.
1 gab. sīpoli
sīpoli
2 gab.
2 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
5 ĒK
5 ĒK rīvmaize
rīvmaize
1 gab.
1 gab. olas
olas
pēc garšas
pēc garšas pētersīļi
pētersīļi
pēc garšas
pēc garšas oregano
oregano
pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari
pēc garšas
pēc garšas Parmezāna siers
Parmezāna siers
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas uzkodas
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Saldētavas tīrīšana var sagādāt priekpilnus brīžus, ja ir cepeškrāsns un tieši desmit minūtes laika gaļas bumbiņu savirpināšanai. Noteikti var ļauties eksperimentiem un kaltētu garšvielu vietā pievienot svaigus zaļumus, kā arī izmantot citu siera veidu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Smalki sagriež sīpolus un ķiplokus, pievieno maltajai gaļai.

    Liek rīvmaizi, iesit vienu olu un dāsni pievieno dažādas garšvielas.

    Pievieno sarīvētu sieru, labi garšos gan Parmezāns, gan cits cietais siers. Masu ar rokām izmīca un veido nelielas bumbiņas.

    Gaļas lodītes liek uz cepešplāts, kurā ieklāts cepamais papīrs, cep 180 grādos apmēram pusstundu.


    Krāsnī ceptas gaļas bumbiņas ar sieru
    Foto: DELFI

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form