Foto: DELFI
Saldētavas tīrīšana var sagādāt priekpilnus brīžus, ja ir cepeškrāsns un tieši desmit minūtes laika gaļas bumbiņu savirpināšanai. Noteikti var ļauties eksperimentiem un kaltētu garšvielu vietā pievienot svaigus zaļumus, kā arī izmantot citu siera veidu.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

300 gcūkgaļas maltā gaļa1 gab.sīpoli2 gab.ķiploka daiviņas5 ĒKrīvmaize1 gab.olas pēc garšaspētersīļi pēc garšasoregano pēc garšasmalti melnie pipari pēc garšasParmezāna siers

Sagatavošana

1

Smalki sagriež sīpolus un ķiplokus, pievieno maltajai gaļai.

2

Liek rīvmaizi, iesit vienu olu un dāsni pievieno dažādas garšvielas.

3

Pievieno sarīvētu sieru, labi garšos gan Parmezāns, gan cits cietais siers. Masu ar rokām izmīca un veido nelielas bumbiņas.

4

Gaļas lodītes liek uz cepešplāts, kurā ieklāts cepamais papīrs, cep 180 grādos apmēram pusstundu.

Foto: DELFI

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!