40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gcūkgaļas maltā gaļa1 gab.sīpoli2 gab.ķiploka daiviņas5 ĒKrīvmaize1 gab.olas pēc garšaspētersīļi pēc garšasoregano pēc garšasmalti melnie pipari pēc garšasParmezāna siers
Sagatavošana
1
Smalki sagriež sīpolus un ķiplokus, pievieno maltajai gaļai.
2
Liek rīvmaizi, iesit vienu olu un dāsni pievieno dažādas garšvielas.
3
Pievieno sarīvētu sieru, labi garšos gan Parmezāns, gan cits cietais siers. Masu ar rokām izmīca un veido nelielas bumbiņas.
4
Gaļas lodītes liek uz cepešplāts, kurā ieklāts cepamais papīrs, cep 180 grādos apmēram pusstundu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit