
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g cūkgaļas maltā gaļa
cūkgaļas maltā gaļa1 gab.
1 gab. sīpoli
sīpoli2 gab.
2 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas5 ĒK
5 ĒK rīvmaize
rīvmaize1 gab.
1 gab. olas
olas pēc garšas
pēc garšas pētersīļi
pētersīļi pēc garšas
pēc garšas oregano
oregano pēc garšas
pēc garšas malti melnie pipari
malti melnie pipari pēc garšas
pēc garšas Parmezāna siers
Parmezāna siersSaldētavas tīrīšana var sagādāt priekpilnus brīžus, ja ir cepeškrāsns un tieši desmit minūtes laika gaļas bumbiņu savirpināšanai. Noteikti var ļauties eksperimentiem un kaltētu garšvielu vietā pievienot svaigus zaļumus, kā arī izmantot citu siera veidu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Smalki sagriež sīpolus un ķiplokus, pievieno maltajai gaļai.
Liek rīvmaizi, iesit vienu olu un dāsni pievieno dažādas garšvielas.
Pievieno sarīvētu sieru, labi garšos gan Parmezāns, gan cits cietais siers. Masu ar rokām izmīca un veido nelielas bumbiņas.
Gaļas lodītes liek uz cepešplāts, kurā ieklāts cepamais papīrs, cep 180 grādos apmēram pusstundu.

Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.