
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. lieli aromātiski āboli
lieli aromātiski āboli3 ĒK
3 ĒK medus
medus kanēlis un "Dr. Oetker" kanēļa cukurs
kanēlis un "Dr. Oetker" kanēļa cukurs2 ĒK
2 ĒK sasmalcinātas mandeles
sasmalcinātas mandeles1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests150 g
150 g gaišās rozīnes
gaišās rozīnesKrāsnī cepti āboli, īpaši gardi ar vaniļas saldējumu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Karstumizturīgo keramikas formu ietauko. Cepeškrāsni uzkarsē uz 180 grādiem.
Ābolus nomazgā un ar asu, spicu nazīti izgriež sēklotnes.
Medu uzkarsē katliņā, iejauc mandeles, kanēli, rozīnes un sviestu. Ābolus pilda ar šo masu.
Cep cepeškrāsnī 40 minūtes un tūliņ pasniedz ar vaniļas saldējumu. Pirms pasniegšanas var apkaisīt ar kanēļa cukuru.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.