Krāsnī cepti āboli ar mandelēm, rozīnēm un saldējumu
Foto: Shutterstock
3.1111 9
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. lieli aromātiski āboli
lieli aromātiski āboli
3 ĒK
3 ĒK medus
medus
 
kanēlis un "Dr. Oetker" kanēļa cukurs
kanēlis un "Dr. Oetker" kanēļa cukurs
2 ĒK
2 ĒK sasmalcinātas mandeles
sasmalcinātas mandeles
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
150 g
150 g gaišās rozīnes
gaišās rozīnes
  • Citi saldēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Pasaules Virtuve
  • Krāsnī cepti āboli, īpaši gardi ar vaniļas saldējumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Karstumizturīgo keramikas formu ietauko. Cepeškrāsni uzkarsē uz 180 grādiem.

    Ābolus nomazgā un ar asu, spicu nazīti izgriež sēklotnes.

    Medu uzkarsē katliņā, iejauc mandeles, kanēli, rozīnes un sviestu. Ābolus pilda ar šo masu.

    Cep cepeškrāsnī 40 minūtes un tūliņ pasniedz ar vaniļas saldējumu. Pirms pasniegšanas var apkaisīt ar kanēļa cukuru.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.