Foto: Shutterstock
Krāsnī cepti āboli, īpaši gardi ar vaniļas saldējumu.
45Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.lieli aromātiski āboli3 ĒKmedus kanēlis un "Dr. Oetker" kanēļa cukurs2 ĒKsasmalcinātas mandeles1 ĒKsviests150 ggaišās rozīnes

Sagatavošana

1

Karstumizturīgo keramikas formu ietauko. Cepeškrāsni uzkarsē uz 180 grādiem.

2

Ābolus nomazgā un ar asu, spicu nazīti izgriež sēklotnes.

3

Medu uzkarsē katliņā, iejauc mandeles, kanēli, rozīnes un sviestu. Ābolus pilda ar šo masu.

4

Cep cepeškrāsnī 40 minūtes un tūliņ pasniedz ar vaniļas saldējumu. Pirms pasniegšanas var apkaisīt ar kanēļa cukuru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!