Krāsnī cepti kartupeļi ar sinepēm
Foto: Shutterstock
4.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Bez smaržīgiem un karstiem kartupelīšiem nav iedomājams neviens svētku mielasts. Tāpēc pamēģini ko nedaudz pikantāku – karstos, sinepju mērcē apviļātos, cepeškrāsnī ceptos kartupeļus.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190 grādiem.

Kartupeļus aplej ar pusi no nepieciešamās olīveļļas un ar rokām apmaisa, lai tie kārtīgi noklātos ar eļļu.

Pēc tam uzliek uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepampapīru, un liek cepties uz 40-60 minūtēm, atkarībā no tā, cik lieli ir kartupeļu gabaliņi.

Kamēr kartupeļi cepas, sajauc sinepes ar atlikušo olīveļļu, nedaudz sāls un pipariem. Kārtīgi samaisa.

Kad kartupeļi gatavi, sajauc tos ar sinepju mērci, kamēr vēl karsti.

Liek lielā traukā un ceļ galdā ēdājiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form