Krāsnī cepti persiki ar Gorgonzolas sieru
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6
6 persiki
persiki
30 g
30 g sviests
sviests
150 g
150 g Gorgonzolas siers
Gorgonzolas siers
30 g
30 g pistācijas bez sāls
pistācijas bez sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Citi saldēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Ļoti vienkāršs, bet gards deserts, kura vienīgais saldinātājs ir medus. Saldskābais persiks līdzsvaros trekno, krēmīgo Gorgonzolu, bet pistāciju gabaliņi desertam uzliks punktiņu uz i.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liek karsēties cepeškrāsni uz 200ºC.

    Persikus pārgriež uz pusēm un izņem kauliņu, kārto ar griezumu uz augšu cepamajā formā, kas viegli ietaukota ar sviestu.

    Uz katras pusītes liek piciņu sviesta. Persikus liek karstā cepeškrāsnī un cep apmēram 15 minūtes.

    Kamēr persiki krāsnī, ar naža asmeni plakaniski sadrupina pistācijas.

    Kad persiki izcepušies, kārto porcijas: šķīvī liek persika pusīti, aplej ar sviestainajām augļa sulām, kas iztecējušas pannā.

    Pa virsu liek karoti biezā, krēmīgā Gorgonzolas siera un pistāciju drupatas, uzlej karoti medus.

    Pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form