Cepti saldie kartupeļi ar medu
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 saldie kartupeļi
saldie kartupeļi
3 ĒK
3 ĒK olīveļļa
olīveļļa
3 ĒK
3 ĒK medus
medus
2 TK
2 TK kanēlis
kanēlis
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari
  • Dārzeņu ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Saldo kartupeļu piedeva gaļas ēdieniem vai salātiem. Tie būs īpaši aromātiski, pateicoties pievienotajam kanēlim un medum.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C.

    Saldos kartupeļus jeb batātes nomizo un sagriež kubiņos. Tos izkārto uz cepešplāts, kas izklāta ar cepampapīru. Kartupeļus apslaka ar eļļu, tad medu. Visu apkaisa ar kanēli, sāli un pipariem.

    Kartupeļu gabaliņus nedaudz apmaisa, lai tie kārtīgi apviļātos. Tad liek krāsnī un cep 25–30 minūtes, līdz tie ir mīksti un zeltaini.

    Gatavos saldo kartupeļu gabaliņus izņem no krāsns, pārliec servējamā traukā un pasniedz. Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form