Cepts ķirbis ar timiānu
Foto: Shutterstock
2.8750 8
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Krāsnī ceptas, mazliet pikantas ķirbja šķēlītes ar olīveļļu, ķiplokiem un timiānu. Būs garšīgi ēšanai tāpat vai kā piedeva pie gaļas kartupeļu vietā.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200°C.

Ķirbi nomizo, izgrebj un sagriež nelielos gabaliņos. Ķirbja gabaliņus izkārto uz cepešplāts, kas izklāta ar cepamo papīru.

Tad apkaisa ar sāli un pipariem, kā arī apslaka ar olīveļļu.

Bļodiņā liek saspiestas ķiploku daiviņas un pāris šķipsnas sasmalcinātas timiāna lapiņas. Masu samaisa un uzbārsta virsū ķirbjiem.

Ķirbjus liek cepeškrāsnī un cep 20 minūtes, līdz gabaliņi ir zeltaini brūni un mīksti.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form