Krāsnī cepts ķirbis ar zilo sieru, tomātiem un valriekstiem
Foto: Privātais arhīvs
4.3333 3
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. neliels riekstu ķirbis vai muskatķirbis
neliels riekstu ķirbis vai muskatķirbis
pēc garšas
pēc garšas olīveļļa
olīveļļa
5 gab.
5 gab. ķirštomāti
ķirštomāti
pēc garšas
pēc garšas zilais siers
zilais siers
pēc garšas
pēc garšas valrieksti
valrieksti
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari
sāls, pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Dārzeņu ēdieni
  • Dārzeņu sacepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Krāsnī ceptas ķirbja šķēles vislabāk garšos vēl karstas, bet lielās, saulainās ogas fani labprāt šo ēdienu baudīs arī aukstu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ķirbim nogriež mizu un sagriež mīkstumu apmēram centimetru biezās šķēlēs. Padomu, kā veiklāk nomizot lielo ogu, atradīsi šajā rakstā.

    Cepamajā veidnē ieklāj cepamo papīru, kārto uz tā ķirbja šķēles.

    Viegli apslaka ar olīveļļu, apkaisa ar sāli un pipariem.

    Cep sakarsētā krāsnī (200 grādos) apmēram 10 minūtes.

    Izņem ārā pannu un uz ķirbja šķēlēm kārto sagrieztu sieru, uz pusēm sagrieztus ķirštomātus un sadrupinātus valriekstus.

    Cep vēl 10 minūtes.

    Krāsnī cepts ķirbis ar zilo sieru, tomātiem un valriekstiem
    Foto: Privātais arhīvs

    Recepti iesūtījusi: Dita

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form