Krāsnī cepts lasis ar citronpiparu mērci
Foto: Santa Maria
3.5000 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Krāsnī cepts lasis ar citronpipariem ļaus izbaudīt lasi jaunās garšu niansēs.

Uzkarsējiet krāsni līdz 200°C. Ieziediet lasi ar olīveļļu un lieciet cepamtraukā. Pārkaisiet lasi ar citronpipariem un cepiet krāsnī aptuveni 10 minūtes. Rotājiet ar svaigām dillēm.

Sajauciet traukā citronpiparus ar skābo krējumu un labi samaisiet!

Piepildiet ⅔ katla ar ūdeni, pievienojiet sāli un uzvāriet ūdeni.

Lieciet cukurzirņus verdošajā ūdenī un vāriet 1 minūti. Nokāsiet, samaisiet ar sviestu un pasniedziet bļodā.

Pasniedziet kopā ar vārītiem kartupeļiem un citronu
daiviņām.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form