Kraukšķīgā, dzīvespriecīgā, karstā itāliete – kukurūzas miltu pica
Foto: No privātā arhīva
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze kukurūzas milti
kukurūzas milti
4 ĒK
4 ĒK kviešu milti
kviešu milti
1 glāze
1 glāze ūdens
ūdens
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
1 šķipsna
1 šķipsna Vidusjūras garšvielu maisījums
Vidusjūras garšvielu maisījums
3 ĒK
3 ĒK Olīveļļa rafinēta
Olīveļļa rafinēta
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Launags
  • Vakariņas
  • Picas un karstmaizes
  • Viegla vasaras maltīte
  • Polenta vai kukurūzas miltu putra Itālijā ir iecienīts ēdiens. Bet kurš gan vāra putru, ja no tiem pašiem miltiem var pagatavot gardu un veselīgu picu? Kad ārā itālisks karstumiņš, lai arī virtuvē virmo itāliskas vēsmas! Recepti izmēģinājusi un iesaka pavārgrāmatu autore @jarina.perepelica.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sajauc visas pamatnes sastāvdaļas. Mīklai nav jābūt pavisam cietai, lai to varētu izrullēt. Gatavo mīklas masu var izklāt arī pannā uz cepampapīra un tad veidot vēlamo formu un izlīdzināt.

    Uz picas liek tomātus, cukini, sieru, olīvas – ko vien sirds vēlas un kas pašiem garšo.

    Liek pannu uzkarsētā cepeškrāsnī un cep picu 180°C apmēram 20–25 minūtes.

    Lai dzīve ir skaista un garšīga!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form