Mājās pagatavojams 'Gan bei' kraukšķīgais medus cālis
Foto: Publicitātes foto
3.5263 19
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g vistas fileja
vistas fileja
1 gab.
1 gab. ola
ola
100 g
100 g kartupeļu ciete
kartupeļu ciete
1 l
1 l eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
100 g
100 g sīpoli
sīpoli
50 g
50 g puravs
puravs
25 g
25 g sojas mērce
sojas mērce
20 g
20 g sezama sēklas
sezama sēklas
170 g
170 g kečups
kečups
100 g
100 g medus
medus
140 g
140 g buljons
buljons
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Medus un sojas mērces saspēle veido saldeni skābo, neatkārtojamo, austrumniecisko niansi. Lai gan sākumā šķiet sarežģīta, šī eksotiskā maltīte tomēr ir viegli pagatavojama mājās. Vari baudīt kraukšķīgo medus cāli ar nūdelēm vai rīsiem. Recepti piedāvā restorāns "Gan bei".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriez vistu plānās šķēlītēs. Apkaisi ar sāli.

    Sakul olu un apmaisi tajā vistas gabaliņus.

    Apkaisi vistu ar kartupeļu cieti un apmaisi vēlreiz, lai ciete nosedz vistas gabaliņus.

    Katliņā ielej eļļu un sakarsē līdz 160-180 grādu temperatūrai.

    Liec tajā vistas gabaliņus 3-4 minūtes, līdz vistas gaļa kļūst zeltaina.

    Izņem vistu no eļļas, liec nosusināties uz salvetītes, lai pazūd liekā eļļa.

    Sagriez mazos gabaliņos sīpolus un puravus un viegli apcep uz pannas 15-20 sekundes.

    Tiem pievieno kečupu, medu, sojas mērci, buljonu, sezama sēkliņas un sāli. Gaidi, līdz uzmet pirmo burbuli, tad samazini karstumu.

    Pievieno vistas gabaliņus un pacep vēl minūti.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form