Kabaču pankūkas
Foto: Shutterstock
3.3125 16
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gardais vasaras dārzeņa – kabača – kārums. Sajauc sarīvētu kabaci ar mazliet olas, miltiem un garšaugiem, un rezultātā iegūsi ceptas, brīnumgardas pusdienas.

Kabačus rupji sarīvē un ber bļodā.

Olu sakuļ un uzlej pa virsu kabačiem, pieber klāt miltus, cepamo pulveri, kā arī sāli un piparus pēc garšas.

Sakapā dilles, tik daudz, cik sirds kāro, un pieber klāt kabaču pankūku masai. Visu samaisa.

Uzkarsē pannu, uzlej tai apmēram divas ēdamkarotes eļļas. Ar lielu seklu kausiņu lej pankūku mīklu uz pannas nelielos apļos, un ar kausiņa virsmu pankūku nedaudz piespiež, lai turas kopā.

Pankūkas cep aptuveni trīs minūtes no katras puses uz lēnas uguns. Kad visas pankūkas izceptas, tās liek dziļā šķīvī, kas izklāts ar papīra dvieli, lai eļļa notecētu.

Pankūkas pasniedz karstas kopā ar skābo krējumu, dekorē ar dillēm.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form