Kraukšķīgie bezē cepumi
Foto: Shutterstock
4.0000 12
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 olas baltums
olas baltums
50 g
50 g cukurs
cukurs
1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls
1 TK
1 TK citrona sula
citrona sula
Pēc izvēles:
1 TK
1 TK vaniļa, kardamons, piparkūku garšviela
vaniļa, kardamons, piparkūku garšviela
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Kāzu ēdienkarte
  • Kristību ēdienkarte
  • Lieldienu receptes
  • Mātes dienas ēdieni
  • Ziemassvētku receptes
  • Cepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Šiem bezē cepumiem ir kraukšķīga virskārta un maigs vidiņš. Garšo lieliski kopā ar saldējumu vai klasiski ar putukrējumu un šokolādes mērci.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 130°C.

    Olbaltumus puto ar cukuru, sāli un citronu sulu tērauda bļodā.

    Lai iegūtu perfektu tekstūru, rūpīgi puto mīklu ūdens peldē, līdz tā kļūst silta. Noņem bļodu no plīts un turpina putot, līdz mīkla ir atdzisusi.

    Uzlabojiet cepumu garšu, pievienojot olbaltuma mīklai jūsu mīļākās garšvielas. Piemēram, kardamonu, vaniļu, kanēli vai piparkūku garšvielas.

    Ar karoti vai konditorejas maisiņu uz cepamā papīra liek mīklas piciņas.

    Cep aptuveni 1 stundu. Atstāj cepumus krāsnī, līdz tie pilnībā atdzisuši. Tiem jābūt kraukšķīgai virskārtai un mīkstam vidiņam.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form