
Šiem bezē cepumiem ir kraukšķīga virskārta un maigs vidiņš. Garšo lieliski kopā ar saldējumu vai klasiski ar putukrējumu un šokolādes mērci.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 130°C.
Olbaltumus puto ar cukuru, sāli un citronu sulu tērauda bļodā.
Lai iegūtu perfektu tekstūru, rūpīgi puto mīklu ūdens peldē, līdz tā kļūst silta. Noņem bļodu no plīts un turpina putot, līdz mīkla ir atdzisusi.
Ar karoti vai konditorejas maisiņu uz cepamā papīra liek mīklas piciņas.
Cep aptuveni 1 stundu. Atstāj cepumus krāsnī, līdz tie pilnībā atdzisuši. Tiem jābūt kraukšķīgai virskārtai un mīkstam vidiņam.
Lai labi garšo!