Foto: Tasty For Me publicitātes foto

"Šis tiešām ir ļoti garšīgs pusdienu ēdiens! Vienam cilvēkam pietiekami ar vienu pildītu salātlapu. Es, aiz liela bada, apēdu divas un pēc tam jutu, ka bija par daudz, bet gan jau vīrieša cilvēks paprasītu vēl trešo. Un, kas nav mazāk svarīgi – bērniem arī garšo," tā recepti piesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.

No šī produktu daudzuma varēsi pagatavot 10 pildītas lapas.

12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gvistas fileja100 gBBQ mērce1 glāzekukurūzas putraimi1 ledus salāta galviņa125 gkvinoja250 gķirštomāti1 liels avokado pēc garšaszaļumi120 gfetas vai fetaki siers100 ggrieķu jogurts pēc garšascitrona vai laima sula sāls un pipari pēc garšas

Sagatavošana

1

Vistu gabaliņus ieliek bļodā, pārlej bārbekjū mērci, kārtīgi apmaisa un noliek ledusskapī uz 30 minūtēm.

2

Pa to laiku novāra kvinoju. Sataisa mērcīti, samaisot bļodiņā visas sastāvdaļas.

3

Kad pagājušas 30 minūtes, vistas gabaliņus pa vienam apviļā kukurūzas putraimos.

4

Kārto uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru. Liek cepeškrāsnī un cep 200 grādos 15-20 minūtes.

5

Ņem ledus galviņu un atdala lapas. Pārgriež uz pusēm, liek uz šķīvja.

6

Liek katrā lapā kvinoju, avokado šķēles, tomātus, siera gabaliņus un karoti mērces.

7

Kad vistas gabaliņi gatavi, kārto pa 5-6 gabaliņiem katrā lapā. Pārkaisa ar zaļumiem un bauda.

Pāri palikušos, kraukšķīgos vistas kumosiņus noloka, pamērcējot mērcē.

Foto: Tasty For Me publicitātes foto

Lai labo garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!