Kraukšķīgie vistas filejas kumosiņi ar fetas sieru salātlapu 'ligzdiņās'
Foto: Tasty For Me publicitātes foto
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Šis tiešām ir ļoti garšīgs pusdienu ēdiens! Vienam cilvēkam pietiekami ar vienu pildītu salātlapu. Es, aiz liela bada, apēdu divas un pēc tam jutu, ka bija par daudz, bet gan jau vīrieša cilvēks paprasītu vēl trešo. Un, kas nav mazāk svarīgi – bērniem arī garšo," tā recepti piesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.

No šī produktu daudzuma varēsi pagatavot 10 pildītas lapas.

Vistu gabaliņus ieliek bļodā, pārlej bārbekjū mērci, kārtīgi apmaisa un noliek ledusskapī uz 30 minūtēm.

Pa to laiku novāra kvinoju. Sataisa mērcīti, samaisot bļodiņā visas sastāvdaļas.

Kad pagājušas 30 minūtes, vistas gabaliņus pa vienam apviļā kukurūzas putraimos.

Kārto uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru. Liek cepeškrāsnī un cep 200 grādos 15-20 minūtes.

Ņem ledus galviņu un atdala lapas. Pārgriež uz pusēm, liek uz šķīvja.

Liek katrā lapā kvinoju, avokado šķēles, tomātus, siera gabaliņus un karoti mērces.

Kad vistas gabaliņi gatavi, kārto pa 5-6 gabaliņiem katrā lapā. Pārkaisa ar zaļumiem un bauda.

Pāri palikušos, kraukšķīgos vistas kumosiņus noloka, pamērcējot mērcē.

Kraukšķīgie vistas filejas kumosiņi ar fetas sieru salātlapu 'ligzdiņās'
Foto: Tasty For Me publicitātes foto

Lai labo garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form