Krējuma bezrauga maizītes
Foto: Shutterstock
2.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
180 g
180 g milti
milti
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
180 g
180 g saldais krējums
saldais krējums
2 ĒK
2 ĒK piens (maizīšu apsmērēšanai)
piens (maizīšu apsmērēšanai)
  • Brokastis
  • Launags
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Maize
  • Pasaules Virtuve
  • Ļoti viegli pagatavojamas krējuma maizītes. To galvenās sastāvdaļas - milti un saldais krējums - ņemti vienādās svara proporcijās (1:1). Tās pasniedz ar tēju vai kafiju, griežot vai laužot uz pusēm. Uz maizītēm smērē sviestu un liek ievārījumu, bet īpašos gadījumos sviestu aizvieto ar putukrējumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liek karsēties cepeškrāsni uz 180ºC. Sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar cepamo papīru.

    Bļodā sajauc miltus ar cepamo pulveri un sāli. Vidiņā izveido bedrīti un pa daļām iemaisa krējumu.

    Mīklu uz miltainas darba virsmas izrullē aptuveni divus centimetrus biezā plāksnē.

    Sagriež kvadrātiņos, liek uz sagatavotās pannas. Maizītes apsmērē ar pienu un liek karstā cepeškrāsnī. Cep 20 - 30 minūtes, līdz maizītes zeltainas un iesprausts kociņš laukā iznāk sauss.

    Labu apetīti!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form