Krējuma bezrauga maizītes
Foto: Shutterstock
2.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Ļoti viegli pagatavojamas krējuma maizītes. To galvenās sastāvdaļas - milti un saldais krējums - ņemti vienādās svara proporcijās (1:1). Tās pasniedz ar tēju vai kafiju, griežot vai laužot uz pusēm. Uz maizītēm smērē sviestu un liek ievārījumu, bet īpašos gadījumos sviestu aizvieto ar putukrējumu.

Liek karsēties cepeškrāsni uz 180ºC. Sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar cepamo papīru.

Bļodā sajauc miltus ar cepamo pulveri un sāli. Vidiņā izveido bedrīti un pa daļām iemaisa krējumu.

Mīklu uz miltainas darba virsmas izrullē aptuveni divus centimetrus biezā plāksnē.

Sagriež kvadrātiņos, liek uz sagatavotās pannas. Maizītes apsmērē ar pienu un liek karstā cepeškrāsnī. Cep 20 - 30 minūtes, līdz maizītes zeltainas un iesprausts kociņš laukā iznāk sauss.

Labu apetīti!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form