Krēmīgā kokosriekstu late ar Ceilonas tēju
Foto: Publicitātes foto
1.0000 1
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
275 ml
275 ml kokosriekstu dzēriens
kokosriekstu dzēriens
2 TK
2 TK Ceilonas "chai" tēja
Ceilonas "chai" tēja
30 ml
30 ml espreso
espreso
  • Brokastis
  • Launags
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Kafija
  • Pasaules Virtuve
  • "Galvenais iesmels, kāpēc cilvēki izvēlas pie kafijas pievienot augu dzērienus, ir to patīkamā un maigā garša. Augu dzērieniem ir arī plašs izvēles klāsts un tas sniedz iespēju baudīt dažādās garšas variācijas, kā arī atrast sev tīkamāko alternatīvā “piena” variantu. Svarīga ir kafijas un augu dzērienu saderība, kā arī pats kafijas dzēriena pagatavošanas process,” stāsta barista Merijns Gijsbers, sadarbībā ar "Alpro" piedāvājot krēmīgas kokosriekstu lates recepti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Puto kokosriekstu dzērienu kopā ar tēju 65 grādos.

    Nostādina 10 minūtes un nokāš glāzē.

    Pievieno espreso kafiju.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form