Šokolādes un Baileys liķiera pudiņš
Foto: Shutterstock
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Ātri pagatavojama šokolādes pudiņa recepte - pats grūtākais ir sagaidīt, kad deserts atdzisīs, lai to varētu pilnībā izbaudīt!

Nelielā katliņā ber cukuru un kukurūzas miltus, pielej pienu un visu maisa, līdz sausās sastāvdaļas izšķīst.

Pievieno olas dzeltenumu un saldo krējumu un, nepārtraukti maisot, vāra uz vidējas liesmas, līdz virums sāk burbuļot un sabiezē.

Noņem no uguns un pievieno liķieri, kā arī sīkos gabaliņos salauztu šokolādi. Visu maisa, līdz šokolāde izkususi un veidojas viendabīga masa.

Pudiņu ielej deserta trauciņos, nedaudz atdzesē un liek ledusskapī pilnībā atdzist. Lai izvairītos no "plēvītes" veidošanās pār pudiņu, trauciņus pārklāj ar pārtikas plēvi.

Pirms pasniegšanas rotā ar šokolādes skaidiņām vai kakao pulveri, vai putukrējumu, vai arī ar visu kopā!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form