Krēmīgie zirnīši tiem, kuri nevēlas dirnēt virtuvē
Foto: DELFI
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. bundžiņa “Bonduelle” konservētie zirnīši
bundžiņa “Bonduelle” konservētie zirnīši
150 ml
150 ml saldais krējums
saldais krējums
2 ĒK
2 ĒK milti pēc izvēles
milti pēc izvēles
 
eļļa
eļļa
 
ķiploku granulas
ķiploku granulas
 
mīļākais garšvielu maisījums
mīļākais garšvielu maisījums
 
"Bonduelle" svētku maģija
"Bonduelle" svētku maģija
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Dārzeņu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Lai gan svētku galda karalis ir kartupelis, dažreiz slinkums ņem virsroku un gribas kādu ātrāku un vieglāk pagatavojamu piedevu. Gards, sātīgs un ne tik ierasts risinājums – krēmīgie zirnīši.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uz pannas sasilda eļļu.

    Ber tajā miltus pēc izvēles. Es izmantoju auzu miltus, bet sātīgākai garšai nākamreiz ņemšu pilngraudu rudzu miltus.

    Nepārtraukti maisot apcep miltus.

    Pievieno saldo krējumu un ķiploku granulas un turpina maisīt.

    Kad iegūta mērces biezuma konsistence, pievieno zirnīšus (pirms tam nolejot lieko šķidrumu) un garšvielas.

    Uzkarsē, līdz maisījums sāk vārīties.

    Pasniedz karstu. Var pārkaisīt ar zaļumiem vai mīļāko garšvielu maisījumu košumam.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.