Krēmīgs saldā kartupeļa brūnītis bez glutēna
Foto: Mr. Magpie publicitātes foto

Saldos kartupeļus var izmantot ne vien pamatēdienos, bet arī desertos. Ar krēmīgo brūnīti varēs mieloties arī tie, kuriem jāievēro bezglutēna diēta. Recepti iesaka vegānisko recepšu bloga "Mr. Magpie" autore Ieva.

Saldos kartupeļus nomizo, novāra un ar dakšu saspaida putras konsistencē.

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.

Pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa viendabīgā masā. Nelielā veidnē liek cepamo papīru, ietauko to. Liek masu veidnē, izlīdzina un cep krāsnī 25 minūtes.

Kad brūnītis pilnībā atdzisis, izņem to no veidnes un glazē. Katliņā uzkarsē kokosriekstu pienu, iemaisa gabaliņos salauztu tumšo šokolādi un maisot izkausē.

Pārlej brūnīti ar glazūru. Atdzesē, griež gabaliņos un bauda.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form