Krēmīgs saldā kartupeļa brūnītis bez glutēna
Foto: Mr. Magpie publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g saldie kartupeļi
saldie kartupeļi
2 ĒK
2 ĒK agaves sīrups
agaves sīrups
2 ĒK
2 ĒK dateļu sīrups
dateļu sīrups
50 g
50 g kakao pulveris
kakao pulveris
180 g
180 g riekstu sviests
riekstu sviests
GLAZŪRAI
120 g
120 g kokosriekstu piens
kokosriekstu piens
120 g
120 g tumšā šokolāde
tumšā šokolāde
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Saldos kartupeļus var izmantot ne vien pamatēdienos, bet arī desertos. Ar krēmīgo brūnīti varēs mieloties arī tie, kuriem jāievēro bezglutēna diēta. Recepti iesaka vegānisko recepšu bloga "Mr. Magpie" autore Ieva.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Saldos kartupeļus nomizo, novāra un ar dakšu saspaida putras konsistencē.

    Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.

    Pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa viendabīgā masā. Nelielā veidnē liek cepamo papīru, ietauko to. Liek masu veidnē, izlīdzina un cep krāsnī 25 minūtes.

    Kad brūnītis pilnībā atdzisis, izņem to no veidnes un glazē. Katliņā uzkarsē kokosriekstu pienu, iemaisa gabaliņos salauztu tumšo šokolādi un maisot izkausē.

    Pārlej brūnīti ar glazūru. Atdzesē, griež gabaliņos un bauda.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form