Mandarīnu krēms ar ķiršu ķīseli
Foto: Privātais arhīvs
4.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
Krēmam
300 ml
300 ml mandarīnu sula
mandarīnu sula
500 ml
500 ml saldais krējums
saldais krējums
4 TK
4 TK želatīns
želatīns
24 TK
24 TK auksts ūdens
auksts ūdens
120 g
120 g cukurs
cukurs
1 TK
1 TK vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
Ķīselim
200 g
200 g ķirši
ķirši
50 g
50 g cukurs
cukurs
1 l
1 l ūdens
ūdens
1 ĒK
1 ĒK kartupeļu ciete
kartupeļu ciete
  • Ēdieni bērniem
  • Ikdienas maltītei
  • Krēmi
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Domas aizklīst bērnībā, kad citiem ģimenē, citiem bērnudārzā krēmu ar ķīseli pasniedza kā lielāko kārumu. To gatavojot, iespējams, nevarēsi pat sagaidīt brīdi, kad varēsi to baudīt – tik gards tas ir. Maigs, ziemīgs krēms ar mandarīniem kā reiz piemērots šajā sniegotajā laikā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Želatīnu aplej ar 24 tējkarotēm auksta ūdens un uzbriedini.

    Mandarīnu sulu sajauc ar 80 gramiem cukura un uzkarsē.

    Mazliet padzisušai sulai pievieno želatīnu, maisi un atdzesē.

    Sula dzišanas laikā jāmaisa ik pa brīdim, lai želatīns kārtīgi izšķīst.

    Saputo saldo krējumu ar 40 gramiem cukura un vaniļas cukuru.

    Saldajam krējumam pielej atdzisušo sulu, samaisi.

    Lej traukā un liec ledusskapī, lai sastingst.

    Tikmēr vāri ķīseli. Ūdenī ieber ogas, pieliec cukuru un uzvāri.

    Pieliec kartupeļu cieti, kas iepriekš iejaukta aukstā ūdenī.

    Kad ķīselis uzvārījies, ņem nost no plīts un atdzesē.

    Baudi krēmu ar ķīseli.

    Lai labi garšo!

    Recepti iesaka mūsu lasītāja Ingūna.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form