30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
0.5 glāzecukurs200 gsviests1 gab.ola0.5 glāzepiens1 gab.paciņa vaniļas cukurs
Sagatavošana
1
Olu saputo. Pienu un cukuru ielej katliņā, uzliek uz maza uguns un ar putu karoti puto līdz cukurs izkūst.
2
Piena masā tievā strūklā ielej un ieputo sakulto olu. Masu atdzesē, līdz tikko izslaukta piena temperatūrai.
3
Sviestu sakuļ līdz gaisīgai masai. Putojot sviestu pa nelielām porcijām ieputo piena - cukura masu n vaniļas cukuru.
4
Krēmu var izmantot dekorēšanai, ja krēmam vēlas pievienot krāsvielas, tad tās iekuļ tad, kad krēms ir jau pagatavots.
5
Krēmu var izmantot arī kā pildījumu: tortēm, vējakūjās, groziņos, vafelēs u.c. izstrādājumos. Krēms ir ļoti gaisīgs, viegls un garšīgs.
Iesūtīja: Iveta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit