Krostini ar avokado krēmu un medū ceptām ķiploku garnelēm
Foto: DELFI
5.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Grauzdētās maizes kraukšķīgums patīkami kontrastēs ar maigo avokado krēmu un supersulīgajām garnelēm pikantā ķiploku un medus mērcē, veidojot debešķīgu garšu saspēli. Uzkoda, kas taviem viesiem noteikti liks spiegt aiz sajūsmas!

Uzkarsē krāsni līdz 220 grādiem grila režīmā. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

Bageti slīpi sagriež aptuveni 2 cm platās šķēlēs, liek uz plāts, ar otiņu pārziež ar eļļu,

Liek krāsnī uz 4-5 minūtēm vai līdz brīdim, kad šķēlītes ir skaisti zeltainas.

Izņem šķēlītes no krāsns, nedaudz atdzesē un tad ierīvē katru šķēlīti ar ķiploka daiviņu.

Gatavo avokado krēmu. Avokado nomizo, liek bļodiņā, pievieno eļļu, sāli un sablendē viendabīgā masā.

Gatavo garneles. Tās noloba, sakapā ķiploku un čili. Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties čili, ķiplokus. Pēc 30 sekundēm pievieno garneles un cep aptuveni minūti, līdz tās kļuvušas rozīgas. Tad pievieno sāli, medu, vīnu un karsē garneles vēl aptuveni minūti.

Bagetes šķēles pārziež ar avokado krēmu, uz katras šķēles liek garneli un drusciņu mērces.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form