Kuskusa salāti ar fetas sieru
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
2.5000 6
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g kuskuss
kuskuss
6 ĒK
6 ĒK olīveļļa
olīveļļa
 
smalki sarīvēta miziņa un sula no 1 citrona
smalki sarīvēta miziņa un sula no 1 citrona
2
2 gabaliņos sagriezti selerijas kāti
gabaliņos sagriezti selerijas kāti
400 g
400 g uz pusēm pārgriezti ķirštomāti
uz pusēm pārgriezti ķirštomāti
200 g
200 g kubiņos sagriezts Fetas siers
kubiņos sagriezts Fetas siers
2-3 ĒK
2-3 ĒK smalki sakapāti maurloki
smalki sakapāti maurloki
pēc garšas
pēc garšas sāls un pipari
sāls un pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Dažādi salāti
  • Makaronu salāti
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pavasara sezonā mūsu vēders ir izsalcis pēc svaigākām maltītēm, taču sāta sajūta pieprasa arī kaut ko pamatīgāku, un tam par labu var izmantot kuskusu. Kombinācijā ar dārzeņiem un sieru, salāti iegūs gan svaigas, gan sāļas notis, kas labpatiks dažādām garšas gaumēm.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ieber kuskusu bļodā, pārlej ar 400 ml verdoša ūdens, samaisa un ļauj kuskusam uzbriest.

    Ik pēc pāris minūtēm apmaisa kuskusu, lai tas vienmērīgi uzbriestu. Ļauj kuskusam atdzist.

    Mazā bļodiņā sajauc olīveļļu ar citrona miziņu, sulu, sāli un pipariem. Piejauc mērci kuskusam un rūpīgi iemaisa to.

    Kuskusam pievieno sīpollokus, seleriju, ķiršu tomātus un sieru. Samaisa un pasniedz, dekorējot ar maurlokiem.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form