Kuskusa un cukīni plācenīši
Foto: Shutterstock
2.6000 5
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Interesanti un gardi veģetārie plācenīši no kuskusa un cukīni – gan ēšanai ar salātiem pusdienās, gan uzkodu reizēm.

Kuskusu saber bļodā un pārlej ar ūdeni vai buljonu. Bļodai uzliek vāciņu vai šķīvi un ļauj kuskusam uzbriest.

Tikmēr sakuļ trauciņā olu. Cukīni sarīvē, bet pētersīļus smalki jo smalki sakapā.

Kad kuskuss uzbriedis, tam pievieno cukīni, pētersīļus, olu un jogurtu. Visu kārtīgi samaisa, lai veidotos viendabīga masa.

No kuskusa un cukīni masas veido nelielus plācenīšus.

Apcep labi uzkarsētā pannā, līdz tie zeltaini no katras puses.

Pasniedz ar skābo krējumu vai kādu vieglu jogurta mērcīti.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form