Kvinojas salāti ar bumbieriem
Foto: Shutterstock
3.0000 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze kvinoja
kvinoja
2 glāzes
2 glāzes ūdens
ūdens
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
2 saujas
2 saujas spināti
spināti
1-2
1-2 bumbieri
bumbieri
1 sauja
1 sauja pekanrieksti vai valrieksti
pekanrieksti vai valrieksti
1 sauja
1 sauja dzērvenes
dzērvenes
Mērcei:
4 ĒK
4 ĒK olīveļļa
olīveļļa
3 ĒK
3 ĒK balzamiko etiķis
balzamiko etiķis
2 ĒK
2 ĒK kļavu sīrups
kļavu sīrups
vai
1 ĒK
1 ĒK medus
medus
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Dārzeņu salāti
  • Karstie salāti
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Veselīgie kvinojas salāti ar bumbieriem, spinātiem un dzērvenēm. Kraukšķīgumam pievieno arī mazliet riekstus.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kvinoju pirms gatavošanas kārtīgi noskalo, tad nokāš un saber katlā. Pārlej ar ūdeni, pievieno sāli un vāra uz lēnas uguns apmēram 20 minūtes, līdz kvinoja uzbriedusi un ūdens uzsūcies. Pēc tam kvinoju uzbužina ar dakšiņu un pārber lielā salātu bļodā.

    Bumbierus nomazgā un sagriež nelielos gabaliņos. Pievieno bļodā kvinojai. Klāt liek arī nomazgātas spinātu lapiņas, dzērvenes un pekanriekstus.

    Atsevišķā traukā sajauc mērces sastāvdaļas. Mērci pārlej kvinojas salātiem un tos kārtīgi samaisa.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form