Kvinojas salāti ar bumbieriem
Foto: Shutterstock
3.0000 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
2 glāzes
pēc garšas
2 saujas
Mērcei:
vai
1 ĒK

Veselīgie kvinojas salāti ar bumbieriem, spinātiem un dzērvenēm. Kraukšķīgumam pievieno arī mazliet riekstus.

Kvinoju pirms gatavošanas kārtīgi noskalo, tad nokāš un saber katlā. Pārlej ar ūdeni, pievieno sāli un vāra uz lēnas uguns apmēram 20 minūtes, līdz kvinoja uzbriedusi un ūdens uzsūcies. Pēc tam kvinoju uzbužina ar dakšiņu un pārber lielā salātu bļodā.

Bumbierus nomazgā un sagriež nelielos gabaliņos. Pievieno bļodā kvinojai. Klāt liek arī nomazgātas spinātu lapiņas, dzērvenes un pekanriekstus.

Atsevišķā traukā sajauc mērces sastāvdaļas. Mērci pārlej kvinojas salātiem un tos kārtīgi samaisa.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form