Kvinojas salāti ar cūku pupām un zaļajiem zirnīšiem
Foto: Shutterstock
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze kvinoja
kvinoja
2 glāzes
2 glāzes cūku pupas, izlobītas
cūku pupas, izlobītas
1 glāze
1 glāze zaļie zirnīši, izlobīti
zaļie zirnīši, izlobīti
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
MĒRCEI
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
4 ĒK
4 ĒK olīveļļa
olīveļļa
 
pāris zariņi piparmētras
pāris zariņi piparmētras
1 TK
1 TK medus
medus
1
1 citrons, izspiesta sula
citrons, izspiesta sula
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
  • Dažādi salāti
  • Pupiņu salāti
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Veselīgi un instagramīgi koši salāti tavai vasaras ēdienkartei. Baudi tos tāpat vien vai pasniedz kā interesantu piedevu grilētai gaļai.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kvinoju novāra, sekojot norādījumiem uz iepakojuma.

    Cūku pupas izloba no pākstīm, ber verdošā sālsūdenī un vāra aptuveni 25 minūtes, līdz tās ir mīkstas. Nokāš, atdzesē un atdala miziņas.

    Svaigus vai saldētus zaļos zirnīšus noblanšē, uz minūti ieberot verdošā ūdeni, tad nokāšot caurdurī un atdzesējot zem auksta ūdens strūklas.

    Gatavo mērci, sablendējot visas sastāvdaļas viendabīgā masā.

    Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, pārlej ar mērci un apmaisa.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form