60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 glāzekvinoja2 glāzescūku pupas, izlobītas1 glāzezaļie zirnīši, izlobīti pēc garšassāls pēc garšassāls un malti melnie pipari4 ĒKolīveļļa pāris zariņi piparmētras1 TKmedus1 citrons, izspiesta sula1 ķiploka daiviņa
Sagatavošana
1
Kvinoju novāra, sekojot norādījumiem uz iepakojuma.
2
Cūku pupas izloba no pākstīm, ber verdošā sālsūdenī un vāra aptuveni 25 minūtes, līdz tās ir mīkstas. Nokāš, atdzesē un atdala miziņas.
3
Svaigus vai saldētus zaļos zirnīšus noblanšē, uz minūti ieberot verdošā ūdeni, tad nokāšot caurdurī un atdzesējot zem auksta ūdens strūklas.
4
Gatavo mērci, sablendējot visas sastāvdaļas viendabīgā masā.
5
Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, pārlej ar mērci un apmaisa.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit