
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze kvinoja
kvinoja2 glāzes
2 glāzes cūku pupas, izlobītas
cūku pupas, izlobītas1 glāze
1 glāze zaļie zirnīši, izlobīti
zaļie zirnīši, izlobīti pēc garšas
pēc garšas sāls
sālsMĒRCEI
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari4 ĒK
4 ĒK olīveļļa
olīveļļa pāris zariņi piparmētras
pāris zariņi piparmētras1 TK
1 TK medus
medus1
1 citrons, izspiesta sula
citrons, izspiesta sula1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņaVeselīgi un instagramīgi koši salāti tavai vasaras ēdienkartei. Baudi tos tāpat vien vai pasniedz kā interesantu piedevu grilētai gaļai.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kvinoju novāra, sekojot norādījumiem uz iepakojuma.
Cūku pupas izloba no pākstīm, ber verdošā sālsūdenī un vāra aptuveni 25 minūtes, līdz tās ir mīkstas. Nokāš, atdzesē un atdala miziņas.
Svaigus vai saldētus zaļos zirnīšus noblanšē, uz minūti ieberot verdošā ūdeni, tad nokāšot caurdurī un atdzesējot zem auksta ūdens strūklas.
Gatavo mērci, sablendējot visas sastāvdaļas viendabīgā masā.
Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, pārlej ar mērci un apmaisa.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.