
Skaistums, krāšņums un tai pat laikā vieglums uz šķīvja. Galvenais akcents ir debešķīgās tīģergarneles un aromātiskās, maigās siera bumbiņas, kas veido niansētu garšu spēles. Pārdomāts kvinojas pielietojums. Recepti eksperimentējot radījusi gardēde Mārīte Eglīte.
Katliņā uzvāri kvinoju.
Gatavo mērci. Uz pannas uzkarsē olīveļļu, pievieno sakapātu ķiploku, apcep.
Pannā liec cepties garneles, tām pievieno šķipsnu sāls, piparus, brūno cukuru, saldās un asās paprika pulveri.
Kad garneles gatavas, pievieno mērcei citrona sulu. Ja mērce par biezu, tad pielej vēl mazliet olīveļļas un 2-3 ēdamkarotes ūdens.
Salātus veido no gurķa, kvinojas, cukīni, salātlapām un svaigā siera bumbām, pievieno pētersīļus.
Liec garneļu mērci uz gatavajiem salātiem.
Visu samaisi.
Lai labi garšo!