Kvinojas salāti ar garnelēm
Foto: Personiskā arhīva foto
5.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
0.5 gab.
0.5 gab. cukīni
cukīni
300 g
300 g tīģergarneles
tīģergarneles
8 gab.
8 gab. ķiršu tomāti
ķiršu tomāti
0.5 gab.
0.5 gab. garais gurķis
garais gurķis
10 gab.
10 gab. svaigā siera bumbas
svaigā siera bumbas
0.5 glāze
0.5 glāze kvinoja
kvinoja
0.5 gab.
0.5 gab. citrons
citrons
4 gab.
4 gab. ledus salātu lapas
ledus salātu lapas
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
3 ĒK
3 ĒK olīveļļa
olīveļļa
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas piecu piparu maisījums
piecu piparu maisījums
pēc garšas
pēc garšas pētersīļi
pētersīļi
šķipsna
šķipsna brūnais cukurs
brūnais cukurs
pēc garšas
pēc garšas saldās paprikas pulveris
saldās paprikas pulveris
pēc garšas
pēc garšas asās paprikas pulveris
asās paprikas pulveris
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Skaistums, krāšņums un tai pat laikā vieglums uz šķīvja. Galvenais akcents ir debešķīgās tīģergarneles un aromātiskās, maigās siera bumbiņas, kas veido niansētu garšu spēles. Pārdomāts kvinojas pielietojums. Recepti eksperimentējot radījusi gardēde Mārīte Eglīte.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā uzvāri kvinoju.

    Gatavo mērci. Uz pannas uzkarsē olīveļļu, pievieno sakapātu ķiploku, apcep.

    Pannā liec cepties garneles, tām pievieno šķipsnu sāls, piparus, brūno cukuru, saldās un asās paprika pulveri.

    Kad garneles gatavas, pievieno mērcei citrona sulu. Ja mērce par biezu, tad pielej vēl mazliet olīveļļas un 2-3 ēdamkarotes ūdens.

    Salātus veido no gurķa, kvinojas, cukīni, salātlapām un svaigā siera bumbām, pievieno pētersīļus.

    Liec garneļu mērci uz gatavajiem salātiem.

    Visu samaisi.

    Lai labi garšo!

    Tags

    Vieglas vakariņas Ķiršu tomāti Gurķis Svaigā siera bumbas Ķiploks Saldās paprikas pulveris Asās paprikas pulveris Brūnais cukurs Citroni Cukīni Kvinoja Lapu salāti Olīveļļa Pētersīļi Pipari Sāls Tīģergarneles Ātri pagatavojami ēdieni Cepšana Vārīšana Ikdienas maltītei Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Pusdienas Vakariņas Zivju un jūras produktu salāti viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form