
Loading...
Sastāvdaļas
2 saujas
1
1
90 g
3 ĒK
2 ĒK
pēc garšas
2 ĒK
pēc garšas
Zibenīgi pagatavojami, veselīgi un sātīgi salāti, kuros vari izmantot no vakariņām pāri palikušos vārītos rīsus. Nebūs jānopūlas arī ar mērces gatavošanu, atliks vien pārslacīt visas sastāvdaļas ar citronu sulu un gardie salāti būs gatavi.
Salātlapas noskalo, nosusina ar papīra dvieli.
Tomātus un gurķus sagriež gabaliņos.
Sieru sadrupina.
Tuncim nolej sulu.
Uz šķīvja kārto salātlapas, tad rīsus, tomātus, gurķus, tunci un olīvas.
Salātus pārkaisa ar siera gabaliņiem, pārber ar kapātiem pētersīļiem un pārslaka ar citronu sulu.
Padoms: fetas sieru vari aizstāt ar brinzu.
Lai labi garšo!