Laša frikadeļu zupa
Foto: Shutterstock
3.5000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Laša frikadeļu zupa - vieglai un smalkai maltītei.

Liek vārīties ūdeni ar lauru lapu, pipariem, veselu sīpolu, ripiņās sagrieztiem burkāniem un diļļu kātiem. Pa to laiku sagatavo frikadeļu masu.

Kad burkāni pusmīksti, piegriež kartupeļus. Kad dārzeņi visi mīksti, izķeksē sīpolu un diļļu kātus. Liek frikadeles.

Kad frikadeles uzpeldējušas vāra vēl 5 minūtes. Izslēdz, pieber dilles, ja vajag sāli. Nostādina brītiņu un pasniedz.

Iesūtīja: Vina

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form