Foto: Shutterstock
Īpaši garda un sātīga laša krēmzupa (vīra lutināšanas nolūkos).
45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
glaša vēderiņi3 gab.burkāni5 gab.kartupeļi100 grīsi150 mlsaldais krējums zaļumi buljona kubiņš vai zivju garšvielu maisījums (pēc izvēles)

Sagatavošana

1

Laša vēderiņus (fileju) atdalām no ādas, sagriežam palielos garenos gabaliņos un liekam buljonā vārīties.

2

Pēc 10 min pievienojam burkānus, kartupeļus (gabaliņos, kubiņos sagrieztus) un rīsus, vāram kamēr mīksti.

3

Nedaudz apmaisot, pa daļām, pievienojam saldo krējumu*. Pievienojam zaļumus.

4

Pirms pasniegšanas var nedaudz sablendēt, bet tā ir gaumes lieta.
Lai Jums labi garšo!

* ja saldo krējumu ieliesiet visu uzreiz, zupu var saraut kunkuļos!!!

Iesūtīja: karmedoija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!