45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
glaša vēderiņi3 gab.burkāni5 gab.kartupeļi100 grīsi150 mlsaldais krējums zaļumi buljona kubiņš vai zivju garšvielu maisījums (pēc izvēles)
Sagatavošana
1
Laša vēderiņus (fileju) atdalām no ādas, sagriežam palielos garenos gabaliņos un liekam buljonā vārīties.
2
Pēc 10 min pievienojam burkānus, kartupeļus (gabaliņos, kubiņos sagrieztus) un rīsus, vāram kamēr mīksti.
3
Nedaudz apmaisot, pa daļām, pievienojam saldo krējumu*. Pievienojam zaļumus.
4
Pirms pasniegšanas var nedaudz sablendēt, bet tā ir gaumes lieta.
Lai Jums labi garšo!
* ja saldo krējumu ieliesiet visu uzreiz, zupu var saraut kunkuļos!!!
Iesūtīja: karmedoija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit