Laša krēmzupa vīra lutināšanai
Foto: Shutterstock
5.0000 2
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Īpaši garda un sātīga laša krēmzupa (vīra lutināšanas nolūkos).

Laša vēderiņus (fileju) atdalām no ādas, sagriežam palielos garenos gabaliņos un liekam buljonā vārīties.

Pēc 10 min pievienojam burkānus, kartupeļus (gabaliņos, kubiņos sagrieztus) un rīsus, vāram kamēr mīksti.

Nedaudz apmaisot, pa daļām, pievienojam saldo krējumu*. Pievienojam zaļumus.

Pirms pasniegšanas var nedaudz sablendēt, bet tā ir gaumes lieta.
Lai Jums labi garšo!

* ja saldo krējumu ieliesiet visu uzreiz, zupu var saraut kunkuļos!!!

Iesūtīja: karmedoija

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form