30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
300 glasis1 gab.paprika (dzeltena vai orandža)1 gab.ķiploka daiviņa1 gab.burkāns100 gsaldais krējums sāls malti melnie pipari garšviela zivīm300 grīsi sviests
Sagatavošana
1
Lasi sagriež nelielos gabalinos.
2
Sīpolu nomizo, smalki sagriež un apcep uz pannas.
3
Uz pannas pievieno un apcep sasmalcinātu ķiploku, rīvētu burkānu, sagrieztu lasi.
4
Tad pievieno saldo kējumu un sautē 5 minūtes.
5
Katliņā izkausē nedaudz sviesta un apcep rīsus.
6
Pievieno karstu ūdeni un vāra, līdz rīsi gatavi. Pievieno pannas saturu, garšvielas, sāli un samaisa.
Iesūtīja: pavarins
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit