Foto: Shutterstock
Laša plovs ar papriku - ļoti garšīgi, ēd pat tie, kas ar zivīm uz "jūs".
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
300 glasis1 gab.paprika (dzeltena vai orandža)1 gab.ķiploka daiviņa1 gab.burkāns100 gsaldais krējums sāls malti melnie pipari garšviela zivīm300 grīsi sviests

Sagatavošana

1

Lasi sagriež nelielos gabalinos.

2

Sīpolu nomizo, smalki sagriež un apcep uz pannas.

3

Uz pannas pievieno un apcep sasmalcinātu ķiploku, rīvētu burkānu, sagrieztu lasi.

4

Tad pievieno saldo kējumu un sautē 5 minūtes.

5

Katliņā izkausē nedaudz sviesta un apcep rīsus.

6

Pievieno karstu ūdeni un vāra, līdz rīsi gatavi. Pievieno pannas saturu, garšvielas, sāli un samaisa.

Iesūtīja: pavarins

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!