Laša steiks ar banānu mērci
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lepnam mielastam - laša steiks ar banānu mērci.

Pusstundu pirms cepšanas ieliec lasi marinādē: kārtām - lasi, citrona šķēlīti, bišķi olīveļļas un sāls.

Lasi var cept gan folijā, gan bez.

Piedevās piestāvēs skābena mērce: 6 banāni, 4 citroni (izspiež sulu), viens jogurts, 4 ĒK karijs (drīkst arī vairāk), to visu sablendē un pieliek 200 g sastampātus sāļos, grauzdētos zemesriekstus.

Iesūtīja: Grafiti

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form