50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
lasis citrona šķēle olīveļļa sāls6 gab.banāni4 gab.citroni1 gab.jogurts4 ĒKkarijs200 gsmalcināti sālie zemesrieksti
Sagatavošana
1
Pusstundu pirms cepšanas ieliec lasi marinādē: kārtām - lasi, citrona šķēlīti, bišķi olīveļļas un sāls.
2
Lasi var cept gan folijā, gan bez.
3
Piedevās piestāvēs skābena mērce: 6 banāni, 4 citroni (izspiež sulu), viens jogurts, 4 ĒK karijs (drīkst arī vairāk), to visu sablendē un pieliek 200 g sastampātus sāļos, grauzdētos zemesriekstus.
Iesūtīja: Grafiti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit