Foto: Shutterstock
Lepnam mielastam - laša steiks ar banānu mērci.
50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

lasis citrona šķēle olīveļļa sāls6 gab.banāni4 gab.citroni1 gab.jogurts4 ĒKkarijs200 gsmalcināti sālie zemesrieksti

Sagatavošana

1

Pusstundu pirms cepšanas ieliec lasi marinādē: kārtām - lasi, citrona šķēlīti, bišķi olīveļļas un sāls.

2

Lasi var cept gan folijā, gan bez.

3

Piedevās piestāvēs skābena mērce: 6 banāni, 4 citroni (izspiež sulu), viens jogurts, 4 ĒK karijs (drīkst arī vairāk), to visu sablendē un pieliek 200 g sastampātus sāļos, grauzdētos zemesriekstus.

Iesūtīja: Grafiti

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!