Laša un dārzeņu siera zupa
Foto: DELFI
4.6667 3
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
300-400 g
300-400 g laša fileja
laša fileja
4 gab.
4 gab. burkāni
burkāni
5-6 gab.
5-6 gab. kartupeļi
kartupeļi
150 g
150 g zaļie zirnīši (saldēti vai konservēti)
zaļie zirnīši (saldēti vai konservēti)
3 gab.
3 gab. lauru lapas
lauru lapas
3 gab.
3 gab. smaržīgie pipari
smaržīgie pipari
 
paciņa kausētais siers
paciņa kausētais siers
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Dārzeņu zupas
  • Zivju un jūras produktu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Reizēm garšu kārpiņas ir teju izslāpušas pēc kaut kā klasiska. Laša zupa ar krāsainiem dārzeņiem un kausēto sieru garšos vairāk nekā dievīgi un pabaros pat izsalkušākos zupu skeptiķus.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Laša filejai nogriež ādu un sagriež to mazos gabaliņos. Liec katlā, aplej ar ūdeni un liec uz vidējas uguns vārīties.

    Kamēr gatavojas zivs buljons, nomizo un mazos gabaliņos sagriez burkānus. Pievieno zivij. Tad to pašu izdara ar kartupeļiem, un pievieno katla saturam. Pievieno lauru lapas un piparus.

    Ja nepieciešams, pielej vēl ūdeni. Vāra, līdz dārzeņi gandrīz mīksti. Tad ir īstais brīdis pievienot zaļos zirnīšus (konservētiem nokāš šķidrumu), kausēto sieru. Kad siers pakusis un zirnīši gatavi, pagaršo un pēc garšas pievieno sāli.

    Pasniedz ar smalki sakapātiem svaigiem zaļumiem un maizes šķēli.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Zupas receptes Kausētais siers Burkāni Kartupeļi Lasis Lauru lapas Sāls Smaržīgie pipari Zirņi Dārzeņu zupas Zivju un jūras produktu zupas Ikdienas maltītei Pusdienas Vakariņas Vārīšana viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form