Laša zupa kā maza laimīte
Foto: Veronika Ļevša
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
650 g
650 g lasis
lasis
 
burkāni
burkāni
 
kartupeļi
kartupeļi
 
sīpols
sīpols
 
ķiploks
ķiploks
 
dilles
dilles
 
pētersīļi
pētersīļi
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
 
lauru lapas
lauru lapas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu zupas
  • Pasaules Virtuve
  • Laša zupa ir zelta klasika - sātīga, sildoša, neprātīgi garšīga un vienmēr eleganta! Recepti iesaka Veronika Ļevša. Portālam "Tasty" Veronika reiz atzinās: "Esmu tāds cilvēks, kurš labprāt dod. Daudzi pavāri nedalās ar savām receptēm. Firmas noslēpums. Man patīk sniegt cilvēkiem mazu laimīti un iepriecināt."

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Runājot par produktu daudzumiem, Veronika iesaka paļauties uz sevi un ticēt savai pieredzei - cik daudz dārzeņu parasti ņemat zupai, tik vajadzēs arī šoreiz, viss atkarīgs no ēdāju skaita. Galvenais, jāatceras, ka viss pārējais ir tikai pavadījums. Pats galvenais šajā zupā ir lasis!

    Burkānus nomizo, nomazgā un sarīvē uz rupjas rīves.

    Sīpolu un ķiploku smalki sagriež.

    Visu liek pannā un apcep sviestā.

    Kartupeļus sagriež kubiciņos. Liek katlā kopā ar apceptajiem burkāniem, pievieno sāli un garšvielas. Vāra, līdz dārzeņi mīksti.

    Pievieno zupai gabalos sagrieztu lasi, zaļumus un vāra vēl 5 minūtes.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form