Foto: Shutterstock
Izsmalcinātām vakariņām - cepts lasis ar biezpiena piedevu.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
150 glaša fileja0.5 citrons100 gbiezpiens50 gkrējums50 gmandeles40 gsviests15 gdilles sāls pipari

Sagatavošana

1

Laša fileju apcep no abām pusēm (bez panēšanas miltos). Biezpienu samīca, sajauc ar krējumu. Mandeles nedaudz apgrauzdē sviestā, sasmalcina un iecilā biezpienā.

2

Laša fileju liek uz šķīvja un uzspiež citrona sulu. Līdzās kaudzītē liek biezpiena masu. Visu pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm. Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem.

Iesūtīja: Zeltene

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!