30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
150 glaša fileja0.5 citrons100 gbiezpiens50 gkrējums50 gmandeles40 gsviests15 gdilles sāls pipari
Sagatavošana
1
Laša fileju apcep no abām pusēm (bez panēšanas miltos). Biezpienu samīca, sajauc ar krējumu. Mandeles nedaudz apgrauzdē sviestā, sasmalcina un iecilā biezpienā.
2
Laša fileju liek uz šķīvja un uzspiež citrona sulu. Līdzās kaudzītē liek biezpiena masu. Visu pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm. Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem.
Iesūtīja: Zeltene
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit