Lasis ar biezpiena piedevu
Foto: Shutterstock
0 0
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g laša fileja
laša fileja
0.5
0.5 citrons
citrons
100 g
100 g biezpiens
biezpiens
50 g
50 g krējums
krējums
50 g
50 g mandeles
mandeles
40 g
40 g sviests
sviests
15 g
15 g dilles
dilles
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Izsmalcinātām vakariņām - cepts lasis ar biezpiena piedevu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Laša fileju apcep no abām pusēm (bez panēšanas miltos). Biezpienu samīca, sajauc ar krējumu. Mandeles nedaudz apgrauzdē sviestā, sasmalcina un iecilā biezpienā.

    Laša fileju liek uz šķīvja un uzspiež citrona sulu. Līdzās kaudzītē liek biezpiena masu. Visu pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm. Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļiem.

    Iesūtīja: Zeltene

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form