60Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
500 glaša fileja1 gab.citrons500 grīsi200 gsaldais krējums100 gmājas siers0.5 glāzebaltvīns ĒKsinepes1 ĒKmedus sāls pipari dilles
Sagatavošana
1
Mājas sieru, saldo krējumu, vīnu, sinepes, medu, sāli, piparus, kapātas dilles sajauc un liek sautējamā traukā.
2
Pievieno gabalos sagrieztu lasi, cep cepeškrāsnī 20 minūtes.
3
Citronu nomizo, miziņu sagriež plānās strēmelītēs.
4
Kamēr cepas lasis, rīsus izvāra, pievieno sāli, izspiestu citrona sulu, sagatavotās miziņas un sajauc.
5
Lasi un rīsus sadala porcijās, rotā ar zaļumiem un citrona šķēlītēm.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit