Foto: Shutterstock
Lasis ar rīsiem un citronu pagatavoti saldā krējuma mērcē.
60Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
500 glaša fileja1 gab.citrons500 grīsi200 gsaldais krējums100 gmājas siers0.5 glāzebaltvīns ĒKsinepes1 ĒKmedus sāls pipari dilles

Sagatavošana

1

Mājas sieru, saldo krējumu, vīnu, sinepes, medu, sāli, piparus, kapātas dilles sajauc un liek sautējamā traukā.

2

Pievieno gabalos sagrieztu lasi, cep cepeškrāsnī 20 minūtes.

3

Citronu nomizo, miziņu sagriež plānās strēmelītēs.

4

Kamēr cepas lasis, rīsus izvāra, pievieno sāli, izspiestu citrona sulu, sagatavotās miziņas un sajauc.

5

Lasi un rīsus sadala porcijās, rotā ar zaļumiem un citrona šķēlītēm.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!