Lavašs ar vistu un dārzeņiem
Foto: DELFI.lt
2.3333 3
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vistas stilbiņus un brokoļus novāra. Brokoļus sadala nelielās rozetītēs, vistas gaļu saplucina.

Sieru sagriež 2-3 mm biezās šķēlēs.

Sakarsē pannā olīveļļu un no abām pusēm apcep plānās, garenās šķēlēs sagrieztus cukini. Pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.

Pannā, kurā tika cepti cukini, strauji apcep vārīto vistas gaļu.

Lavašu atloka un pārziež ar krējumu. Virsū kārto siera šķēles, ko pārsedz ar ceptajiem cukini.

Pāri liek plucināto vistas gaļu un brokoļus, pārkaisa nedaudz čili piparus.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180-200 grādiem.

Lavašu saritina, pārgriež uz pusēm un ietin folijā. Liek sakarsētajā cepeškrāsnī un cep aptuveni 15 minūtes.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form