Lavašs ar biezpiena, gurķu un zaļumu pildījumu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
lavašs
lavašs
300 g
300 g biezpiens
biezpiens
1
1 neliels garais gurķis
neliels garais gurķis
4-5 ĒK
4-5 ĒK skābs krējums
skābs krējums
1
1 buntīte diļļu
buntīte diļļu
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
2-3
2-3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Dažādas uzkodas
  • Lavaša uzkodas
  • Siera un biezpiena uzkodas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Lavašs ar gardu, krēmīgu biezpiena un gurķu pildījumu - ātri un vienkārši pagatavojama uzkoda darba ballītēm vai svētkiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagatavo pildījumu. Biezpienu liek bļodiņā (ja vēlas, lai masa ir viendabīgāka, biezpienu var sablendēt vai iztrīt caur sietu), pievieno skābo krējumu, uz smalkās rīves sarīvētus ķiplokus, sīki sakapātus zaļumus, sarīvētu svaigo gurķi (to iepriekš sarīvē bļodiņā un lieko šķidrumu nolej) sāli, piparus

    Lavašu pārziež ar pildījumu un sarullē

    Ja ir laiks, liek ledusskapī uz 1-2 stundām vai uz nakti, lai lavašs sasūcas.

    Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form