Lavašs ar biezpiena, gurķu un zaļumu pildījumu
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Lavašs ar gardu, krēmīgu biezpiena un gurķu pildījumu - ātri un vienkārši pagatavojama uzkoda darba ballītēm vai svētkiem.

Sagatavo pildījumu. Biezpienu liek bļodiņā (ja vēlas, lai masa ir viendabīgāka, biezpienu var sablendēt vai iztrīt caur sietu), pievieno skābo krējumu, uz smalkās rīves sarīvētus ķiplokus, sīki sakapātus zaļumus, sarīvētu svaigo gurķi (to iepriekš sarīvē bļodiņā un lieko šķidrumu nolej) sāli, piparus

Lavašu pārziež ar pildījumu un sarullē

Ja ir laiks, liek ledusskapī uz 1-2 stundām vai uz nakti, lai lavašs sasūcas.

Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.

Lai labi garšo!

Comment Form