20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
lavašs300 gbiezpiens1 neliels garais gurķis5 ĒKskābs krējums1 buntīte diļļu pēc garšassāls un malti melnie pipari3 ķiploka daiviņas
Sagatavošana
1
Sagatavo pildījumu. Biezpienu liek bļodiņā (ja vēlas, lai masa ir viendabīgāka, biezpienu var sablendēt vai iztrīt caur sietu), pievieno skābo krējumu, uz smalkās rīves sarīvētus ķiplokus, sīki sakapātus zaļumus, sarīvētu svaigo gurķi (to iepriekš sarīvē bļodiņā un lieko šķidrumu nolej) sāli, piparus
2
Lavašu pārziež ar pildījumu un sarullē
3
Ja ir laiks, liek ledusskapī uz 1-2 stundām vai uz nakti, lai lavašs sasūcas.
4
Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit