Lavašs ar kausētu sieru un šķiņķi
Foto: Shutterstock
3.2727 11
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Lavašs ar kausētu sieru un šķiņķi - pa spēkam arī bērniem un jauniešiem.

Izklāj lavašu uz galda, ņem plato nazi un pārsmērē to ar kausēto sieru.

Saliek pa virsu plānās šķēlītēs sagrieztu šķiņķi, pārkaisa ar garšvielām.

Sagatavoto lavašu sarullē un ietin pārtikas plēvē, lai pieņem formu. Uz stundu ieliek ledusskapī.

Pirms pasniegšanas griež ripiņās un kārto uz šķīvja.

Iesūtīja: vecmammiņa

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form