Lavašs ar krēmsieru, gurķi un lasi
Foto: Publicitātes attēls
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Viegla maltīte kā ikdienai, tā svētku reizēm, kad jāpabaro viesi ar ko interesantu un rokās paņemamu. Ja gadās, ka bērni pārnāk no skolas izsalkuši, šī būs īstā maltīte, ar ko viņus ātri pamielot, jo gatavošana aizņems vien 10 minūtes. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā "Rimi" gardēžu komandas šefpavārs Normunds Baranovskis.

Lavašu sagriež četrās vienādās daļās. Katram lavaša gabaliņam uzsmērē krēmsieru.

Virsū kaisa zaļumus, izkārto laša šķēlītes un gurķa ripiņas. Pēc tam lavašu satin rullīšos.

Padoms: lavaša rullīši būs lieliska maltīte piknikam vai pusdienu kārbiņai. Aptin rullīšus ar cepamā papīra sloksni un apsien ar aukliņu, lai rullīši turētos kopā.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form