Lavašs ar vistas - ananāsu pildījumu
Foto: Shutterstock
3.6429 14
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Lavašs ar vistas - ananāsu pildījumu ātrajām uzkodām.

Lavašu iztin uz galda. Pārziež kausēto sieru. Pa vidu izklāj vienu strīpu plānās šķēlēs sagrieztu vistu, tomātus. Pārkaisa dilles.

Vienu kārtu salmiņos sagrieztu ananāsu un nedaudz majonēzes pārziež.

Lavašu satin, ietin pārtikas plēvē un ieliek ledusskapī ievilkties.

Iesūtīja: Lora

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form