Lēni gatavota, garšaugu maisījumā marinēta cūkgaļa
Foto: Publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg cūkas pavēdere
cūkas pavēdere
1
1 'Sirmais & Dreibants' garšvielu maisījums cūkai
'Sirmais & Dreibants' garšvielu maisījums cūkai
2 ĒK
2 ĒK eļļa
eļļa
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Slavenību receptes
  • Ziemassvētku receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Garda, lēni gatavota cūkgaļa, kas marinēta šefpavāru Mārtiņa Sirmā un Ērika Dreibanta veidotajā garšvielu maisījumā cūkgaļai. Šo recepti pavāri atklāja veikalu tīkla "Rito" un žurnāla "Dienas Ēdieni" rīkotajā meistarklasē oktobrī.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Līdzīgus garšvielu maisījumus katrs var pagatavot arī saviem spēkiem, meistarklases laikā norādīja Sirmais un Dreibants. Piemēram, cūkas cepetim noderēs maisījums ar baziliku, oregano, timiānu, papriku, ķiplokus, kadiķogas, sinepes, čili, ķimenes, jūras sāli un niedru cukuru.

    Cūkas pavēderi uz divām stundām iemarinē eļļas un garšvielu maisījumā.

    Liek gaļu cepeškrāsnī ar ādu uz augšu un cep 180 grādos aptuveni divas stundas.

    Izņem no cepeškrāsns, uzliek gaļai slogu, atdzesē un liek ledusskapī.

    Pirms pasniegšanas sagriež porciju gabalos, apcep pannā, uz grila vai atsilda cepeškrāsnī.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form