Foto: Shutterstock
Ēd uzreiz pēc cepšanas, tad tās būs visgardākās!
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kglīdakas fileja200 gbaltmaize1 glāzepiens5 ĒKrīvmaize4 ĒKeļļa1 ĒKsviests pēc garšassāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Zivs fileju un baltmaizi kopā samaļ gaļasmašīnā. Masai pievieno pienu, sāli, piparus un vēlreiz kārtīgi samaļ vai samaisa.

2

Masai pievieno sviestu, kas noturēts istabas temperatūrā, rūpīgi samīca un veido vidēja izmēra kotletes. Tās apviļā rīvmaizē.

3

Pannā uzkarsē eļļu. Kotletes liek pannā un cep 10-15 minūtes pirms ēšanas, līdz tās no abām pusēm ir zeltaini brūnas.

Pasniedz, kamēr vēl siltas, aplejot ar izkausētu sviestu vai kādu mērci.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!