Līdakas kotletes
Foto: Shutterstock
2.2000 5
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg līdakas fileja
līdakas fileja
200 g
200 g baltmaize
baltmaize
1 glāze
1 glāze piens
piens
4-6 ĒK
4-6 ĒK rīvmaize
rīvmaize
4 ĒK
4 ĒK eļļa
eļļa
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Ēd uzreiz pēc cepšanas, tad tās būs visgardākās!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Zivs fileju un baltmaizi kopā samaļ gaļasmašīnā. Masai pievieno pienu, sāli, piparus un vēlreiz kārtīgi samaļ vai samaisa.

    Masai pievieno sviestu, kas noturēts istabas temperatūrā, rūpīgi samīca un veido vidēja izmēra kotletes. Tās apviļā rīvmaizē.

    Pannā uzkarsē eļļu. Kotletes liek pannā un cep 10-15 minūtes pirms ēšanas, līdz tās no abām pusēm ir zeltaini brūnas.

    Pasniedz, kamēr vēl siltas, aplejot ar izkausētu sviestu vai kādu mērci.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form