2.0000 1
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Liellopa fileja ar sinepju mērci - gardēžu vakariņām.

Lielā cepamā pannā liek 1 ĒK. sviesta, kad tas izkusis un uzkarsis, uz pannas uzliek gaļu. Apcep abas puses, kamēr brūnas. Apkaisa ar sāli un pipariem. Noņem no pannas, glabā siltu.

Mērce:sinepes, vermutu un krējumu samaisa, iemaisa uz pannas palikušajā sulā. Pievieno atlikušo sviestu, vāra, līdz veidojas viendabīga masa.

Gaļu pārlej ar mērci, pārkaisa maurlokus.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form