Foto: Shutterstock
Liellopa gaļas "irbītes" mājas gaumē ikdienas vai svētku galdam.
135Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kgliellopa vai jaunlopa gaļa3 gab.sīpoli1 TKmalti pipari5 gab.lauru lapas sāls tauki vai eļļa

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež, saklapē, apsāla.

2

Uz gaļas vienas maliņas uzliek lauru lapas gabaliņu un sīpola ripiņu. Gaļu satin kā desiņu. Gaļu var aptīt ar diegu vai koka irbulīti iedurt.

3

Gatavās "desiņas" apcep un sautē "pīlē", līdz gaļa mīksta. Sautējot pievieno sīpolus, ķiplokus, lauru lapas un buljonu.

4

Gatavošanas laiks: 45 minūtes + 1,5 stunda cepšanai.

Iesūtīja: Tatjana B.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!