Liellopa gaļas 'irbītes' mājas gaumē
Foto: Shutterstock
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Liellopa gaļas "irbītes" mājas gaumē ikdienas vai svētku galdam.

Gaļu sagriež, saklapē, apsāla.

Uz gaļas vienas maliņas uzliek lauru lapas gabaliņu un sīpola ripiņu. Gaļu satin kā desiņu. Gaļu var aptīt ar diegu vai koka irbulīti iedurt.

Gatavās "desiņas" apcep un sautē "pīlē", līdz gaļa mīksta. Sautējot pievieno sīpolus, ķiplokus, lauru lapas un buljonu.

Gatavošanas laiks: 45 minūtes + 1,5 stunda cepšanai.

Iesūtīja: Tatjana B.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form