Foto: Shutterstock
Pikants un interesants liellopa gaļas ēdiens, ko receptes autore nosaukusi par ķirbju gulašu.
50Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
750 gliellopa mīkstums750 gķirbis3 ĒKeļļa2 gab.sīpoli2 gab.ķiploka daiviņas malts ingvers malts koriandrs sāls2 gab.kanēļa standziņas15 gmandeles15 gpistācijas15 grozīnes

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež nelielos gabaliņos un apcep.

2

Pievieno sīpolu, ķiploku, garšvielas, apcep.

3

Sautē zem vāka 2-3 stundas, pēc vajadzības pielejot nedaudz ūdens.

4

Kad gaļa mīksta, pieliek sakapātus riekstus, rozīnes, kubiņos sagrieztu gabalos ķirbi.

5

Izmaisa un sautē vēl ~ 15 minūtes. Pievieno sāli pēc garšas.

6

Piezīmes: Pēc pieredzes - rozīnes šim ēdienam var droši likt arī vairāk!!!

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!