Sautēta liellopa gaļa ar ķirbi
Foto: Shutterstock
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pikants un interesants liellopa gaļas ēdiens, ko receptes autore nosaukusi par ķirbju gulašu.

Gaļu sagriež nelielos gabaliņos un apcep.

Pievieno sīpolu, ķiploku, garšvielas, apcep.

Sautē zem vāka ~ 30 - 40 minūtes, pēc vajadzības pielejot nedaudz ūdens.

Kad gaļa mīksta, pieliek sakapātus riekstus, rozīnes, sagrieztu gabalos ķirbi.

Izmaisa.

Sautē vēl ~ 15 minūtes. Pievieno sāli pēc garšas.

Piezīmes: Pēc pieredzes - rozīnes šim ēdienam var droši likt arī vairāk!!!

Iesūtīja: Nora

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form