50Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
750 gliellopa mīkstums750 gķirbis3 ĒKeļļa2 gab.sīpoli2 gab.ķiploka daiviņas malts ingvers malts koriandrs sāls2 gab.kanēļa standziņas15 gmandeles15 gpistācijas15 grozīnes
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež nelielos gabaliņos un apcep.
2
Pievieno sīpolu, ķiploku, garšvielas, apcep.
3
Sautē zem vāka 2-3 stundas, pēc vajadzības pielejot nedaudz ūdens.
4
Kad gaļa mīksta, pieliek sakapātus riekstus, rozīnes, kubiņos sagrieztu gabalos ķirbi.
5
Izmaisa un sautē vēl ~ 15 minūtes. Pievieno sāli pēc garšas.
6
Piezīmes: Pēc pieredzes - rozīnes šim ēdienam var droši likt arī vairāk!!!
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit