
Sautējums franču zemnieku gaumē ar gaļu un dažādiem dārzeņiem.
Gaļu sagriež gabalos un pievieno buljonu. Vāra to apmēram 1 stundu 15 minūtes, līdz gaļa mīksta.
Sīpolu, burkānus, pastinaku, seleriju, puravu un kāpostu apcep uz pannas.
Visu liek katlā pie gaļas, arī kartupeļus, saspiestu ķiploku un saberztu lauru lapu. Vāra 30 minūtes.
Beigās pievieno krējumu un samaisa. Pievieno pētersīļus un sāli, piparus.
Padoms: pastinaku var aizstāt ar pētersīļa sakni.
Sautējuma mitrumu var kontrolēt beigās, kad viss gatavs, ja ir par šķidru, tad ar vaļēju vāku pavārīt tik ilgi līdz nevēlamais ūdens daudzums iztvaikojis.
Iesūtīja: sonicfox