Liellopa gaļas un dārzeņu sautējums franču zemnieku gaumē
Foto: Shutterstock
4.5000 2
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
700 g
700 g liellopa vai teļa krūšu gabals ar kauliem
liellopa vai teļa krūšu gabals ar kauliem
400 g
400 g gaļas buljons
gaļas buljons
3 gab.
3 gab. sīpoli
sīpoli
2 gab.
2 gab. burkāni
burkāni
1 gab.
1 gab. pastinaks
pastinaks
0.5 gab.
0.5 gab. seleriju sakne
seleriju sakne
4-5 gab.
4-5 gab. kartupeļi
kartupeļi
0.5 gab.
0.5 gab. kāposts
kāposts
1 gab.
1 gab. puravs
puravs
5 gab.
5 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
 
lauru lapa
lauru lapa
 
sāls, malti melnie pipari
sāls, malti melnie pipari
 
svaigi sasmalcināti pētersīļi
svaigi sasmalcināti pētersīļi
 
saldais krējums
saldais krējums
  • Franču nacionālā virtuve
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Sautējumi
  • Sautējums franču zemnieku gaumē ar gaļu un dažādiem dārzeņiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež gabalos un pievieno buljonu. Vāra to apmēram 1 stundu 15 minūtes, līdz gaļa mīksta.

    Sīpolu, burkānus, pastinaku, seleriju, puravu un kāpostu apcep uz pannas.

    Visu liek katlā pie gaļas, arī kartupeļus, saspiestu ķiploku un saberztu lauru lapu. Vāra 30 minūtes.

    Beigās pievieno krējumu un samaisa. Pievieno pētersīļus un sāli, piparus.

    Padoms: pastinaku var aizstāt ar pētersīļa sakni.

    Sautējuma mitrumu var kontrolēt beigās, kad viss gatavs, ja ir par šķidru, tad ar vaļēju vāku pavārīt tik ilgi līdz nevēlamais ūdens daudzums iztvaikojis.

    Iesūtīja: sonicfox

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form