Liellopa gaļas un dārzeņu sautējums franču zemnieku gaumē
Foto: Shutterstock
4.5000 2
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sautējums franču zemnieku gaumē ar gaļu un dažādiem dārzeņiem.

Gaļu sagriež gabalos un pievieno buljonu. Vāra to apmēram 1 stundu 15 minūtes, līdz gaļa mīksta.

Sīpolu, burkānus, pastinaku, seleriju, puravu un kāpostu apcep uz pannas.

Visu liek katlā pie gaļas, arī kartupeļus, saspiestu ķiploku un saberztu lauru lapu. Vāra 30 minūtes.

Beigās pievieno krējumu un samaisa. Pievieno pētersīļus un sāli, piparus.

Padoms: pastinaku var aizstāt ar pētersīļa sakni.

Sautējuma mitrumu var kontrolēt beigās, kad viss gatavs, ja ir par šķidru, tad ar vaļēju vāku pavārīt tik ilgi līdz nevēlamais ūdens daudzums iztvaikojis.

Iesūtīja: sonicfox

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form