Liellopa kotletes ar mocarellas pildījumu
Foto: Shutterstock
4.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
700 g
700 g liellopa fileja
liellopa fileja
1 šķēle
1 šķēle baltmaize
baltmaize
2
2 sīpoli
sīpoli
1/3 glāze
1/3 glāze piens
piens
1
1 ola
ola
3
3 mocarellas bumbas
mocarellas bumbas
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Mātes dienas ēdieni
  • Ziemassvētku receptes
  • Gaļas ēdieni
  • Sēņu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Liellopa kotletes ar ceptiem sīpoliem un mocarellas pildījumu gardai pusdienu maltītei. Lieliski garšos gan siltas, gan jau atdzisušas, kad tās var griezt šķēlēs un likt uz maizes.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liellopa gaļu divreiz izmaļ gaļas mašīnā, klāt piemaļot arī iepriekš apceptus sīpolus. Pievieno pienā izmērcētu maizi, sāli, piparus, olu un samīca vijīgā masā. Mocarellu sagriež gabaliņos.

    No gaļas veido plācenīti, vidū liek mocarellas gabaliņu. Plācenīti aizver un veido kotleti. Tā sagatavo visas kotlets. Apcep tās pannā sakarsētā eļļā brūnas no abām pusēm.

    Padoms: šādi var gatavot ne tikai kotletes no liellopa gaļas, bet arī no cūkgaļas, tītara, vistas u.c. maltās gaļas.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form