Liellopa kotletes ar mocarellas pildījumu
Foto: Shutterstock
4.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Liellopa kotletes ar ceptiem sīpoliem un mocarellas pildījumu gardai pusdienu maltītei. Lieliski garšos gan siltas, gan jau atdzisušas, kad tās var griezt šķēlēs un likt uz maizes.

Liellopa gaļu divreiz izmaļ gaļas mašīnā, klāt piemaļot arī iepriekš apceptus sīpolus. Pievieno pienā izmērcētu maizi, sāli, piparus, olu un samīca vijīgā masā. Mocarellu sagriež gabaliņos.

No gaļas veido plācenīti, vidū liek mocarellas gabaliņu. Plācenīti aizver un veido kotleti. Tā sagatavo visas kotlets. Apcep tās pannā sakarsētā eļļā brūnas no abām pusēm.

Padoms: šādi var gatavot ne tikai kotletes no liellopa gaļas, bet arī no cūkgaļas, tītara, vistas u.c. maltās gaļas.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form