Foto: Shutterstock
Liellopa kotletes ar ceptiem sīpoliem un mocarellas pildījumu gardai pusdienu maltītei. Lieliski garšos gan siltas, gan jau atdzisušas, kad tās var griezt šķēlēs un likt uz maizes.
35Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
eļļa cepšanai700 gliellopa fileja1 šķēlebaltmaize2 sīpoli0.33 glāzepiens1 ola3 mocarellas bumbas pēc garšassāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Liellopa gaļu divreiz izmaļ gaļas mašīnā, klāt piemaļot arī iepriekš apceptus sīpolus. Pievieno pienā izmērcētu maizi, sāli, piparus, olu un samīca vijīgā masā. Mocarellu sagriež gabaliņos.

2

No gaļas veido plācenīti, vidū liek mocarellas gabaliņu. Plācenīti aizver un veido kotleti. Tā sagatavo visas kotlets. Apcep tās pannā sakarsētā eļļā brūnas no abām pusēm.

3

Padoms: šādi var gatavot ne tikai kotletes no liellopa gaļas, bet arī no cūkgaļas, tītara, vistas u.c. maltās gaļas.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!